Garantie

  Bike/ Purchase Details:

  Your Details:

  Belangrijke informatie

  Gefeliciteerd met uw aankoop van uw Talaria Sting, uw machine is ontworpen om in elke omgeving een hoogwaardige rit te bieden. Hoewel ontworpen om zowel duurzaam als betrouwbaar te zijn, zoals elke enduro-machine, zijn correct onderhoud en controles door de berijder essentieel voor optimale prestaties en om uw garantie ondersteuning te behouden. Lees voor gebruik het boekje en zorg ervoor dat uw dealer alle functies van de fiets volledig heeft uitgelegd. We raden altijd aan om originele Talaria -onderdelen en -accessoires te gebruiken om aan de garantievoorwaarden te voldoen.

  Onderhoud moet worden uitgevoerd door een erkende Talaria dealer die toegang heeft tot originele onderdelen en technische ondersteuning. Koop uw Talaria Sting in Nederland, België en Luxemburg altijd via het officiële dealernetwerk van www.talaria-benelux.com om verzekerd te zijn van de meest recente uitvoering, garantie en productondersteuning.

  Service-intervallen

  • Eerste service: 200 KM of 3 maanden *
  • Tweede onderhoudsbeurt: 1000 KM of 6 maanden *
  • Derde service: 2000 KM of 12 maanden *
  • Vierde service: 3000 KM of 24 maanden *
  • Vijfde onderhoudsbeurt: 4000 KM of 36 maanden *
  • Daarna elke 12 maanden of 1000 KM wat het eerst komt.
  • Garantievoorwaarden off-road –  motor / controller 24 maanden (batterij tot 8.000 kilometer) Niet-servicepunten 12 maanden.
  • Garantievoorwaarden L1E –  motor / controller 24 maanden (batterij tot 8.000 kilometer) Niet-servicepunten 12 maanden.
  • Onderhevig aan het serviceschema. Exclusief items *. De garantie is alleen van toepassing op de oorspronkelijke koper.

  Het onderhoudsschema is een minimale leidraad, machines die in ruwe omgevingen en op zwaar terrein worden gebruikt, hebben mogelijk meer onderhoud nodig. Zoals bij elke enduro-machine zijn dagelijkse controle van de eigenaar en de juiste gebruiksmethode essentieel om de levensduur van uw machine voor vele jaren te garanderen. Talaria e-bikes heeft grote zorg besteed aan de selectie van materialen, beplating- en schildertechnieken om haar klanten een cosmetisch uiterlijk van hoge kwaliteit te bieden dat verwant is met duurzaamheid. Houd er rekening mee dat alle werkzaamheden aan de hoogspanningssystemen MOETEN worden uitgevoerd door een gekwalificeerde dealer die hybride elektrische voertuigen controleert.

  Controleer volgens de handleiding altijd de fiets voor- en na gebruik. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan kettingspanning en smering, essentiële aanhaalmomenten voor moeren en bouten, bandenspanning, spaakspanning en stuurlagers.

  Voordat u de batterij loskoppelt of opnieuw aansluit, moet u altijd de hoofdzekering schakelaar aan de voorkant van het batterijcompartiment uitschakelen vanuit de zittende positie.

  Maak er altijd een gewoonte van om uw batterij na een rit op te laden, laad de batterij nooit langere tijd op een laag oplaadniveau staan, raadpleeg de gebruikershandleiding voor langer opslag advies.

  Gebruik nooit een hogedrukreiniger om uw machine schoon te maken, een zachte lagedruk slang met doek / borstel wordt aanbevolen. Smeer altijd maandelijks onder de vorkstof afdekkingen om een ​​soepele werking te garanderen met b.v. Brunox.

  Garantie ondersteuning : alle garantie verzoeken moeten worden ingediend via uw verkopende dealer en worden ingediend met een up-to-date kopie van het serviceschema en de service facturen.

  Garantie is uitgesloten voor verhuur en competitie of gebruik in een gesloten circuit. Eventuele onopzettelijke schade en / of schade veroorzaakt door wijziging van de standaardspecificatie met niet-officiële componenten (afstemming of aanpassing) is volledig de verantwoordelijkheid van de eigenaar.

  Gebruik: Talaria Sting off-road voertuig is niet vervaardigd voor gebruik op openbare straten, wegen of snelwegen.

  Talaria Sting L1E is gehomologeerd als een L1Eb-klasse bromfiets en voldoet volledig aan de EEG-typegoedkeuring voor voertuigen voor gebruik op de openbare weg met de juiste registratie, licentie en verzekering.

  Draag altijd een geschikte helm, oogbescherming en beschermende kleding. Talaria moedigt je aan om veilig te rijden en mederijders en het milieu te respecteren. Specificaties en uiterlijk van Talaria- producten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en kunnen variëren afhankelijk >van de vereisten en voorwaarden. Neem voor meer informatie contact op met uw Talaria-dealer.

  Privacybeleid GDPR:

  Nieuwe privacyregels voor gegevensbescherming betekenen dat u de controle heeft over hoe we uw gegevens gebruiken. We bewaren informatie over onze klanten met het oog op garanties en PDI- registratie. Het wordt niet gebruikt voor andere doeleinden en wordt niet gedeeld of verkocht aan derden, tenzij er een wettelijke verplichting is om dit te doen. Informatie wordt bewaard op met een wachtwoord beveiligde gesloten netwerkapparaten en wordt alleen bewaard van vaste klanten. Persoonlijke informatie kan op verzoek worden verwijderd. Voor contact aangaande de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u een email sturen naar persoonsgegevens@jeegee.nl.