Bedrijf

Talaria e- bikes

Een breed scala aan oplossingen

Talaria e- bikes bieden een breed scala aan oplossingen voor beveiliging, leger, politie en omgevingen waar snelle inzet vereist is. Elektrische motorfietsen bieden een ongeëvenaarde combinatie van snelheid en uithoudingsvermogen. Ze zijn ook perfect voor gebruik in de landbouw, spoorwegonderhoud, prive- en evenementen terreinen zoals circuits. In principe bijna overal inzetbaar in de stad of op het platteland zonder uitstoot van uitlaatgassen. Met een laag gewicht en eenvoudige bediening is de Talaria sting ook de perfecte machine voor beginnende tot gevorderde rijders die off-road lessen volgen of om een ​​circuit te huren voor gecontroleerd adrenaline- plezier zonder het bijbehorende geluid van benzine aangedreven motorsport.

Bent u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken? Dat kan met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

  • Met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 36% van het investeringsbedrag. Die aftrek komt bovenop uw gebruikelijke investeringsaftrek.
  • Met de Vamil kunt u 75% van de investeringskosten afschrijven. Dat kan op een tijdstip dat u zelf bepaalt en levert een liquiditeit- en rentevoordeel op.

U komt voor MIA of Vamil in aanmerking als u investeert in een bedrijfsmiddel dat op de Milieulijst staat en voldoet aan de daarin gestelde eisen. Elektrische brom-of snorfiets (code B 3118) #talaria kopen zakelijk nederland

Neem contact met ons op via info@talaria-benelux.com voor aanschaf en mogelijkheden voor uw organisatie.