CONTROLLER

Met de hoogwaardige appropriative hardware, uitstekende lay-out en ingenieuze programmering, is de controller in staat om een buitengewoon vermogen te hebben voor tijdelijke stroomstootweerstand, ultrasterke anti-interferentie, zeer nauwkeurige EABS-spanning en ontlaadstroomcontrole, foutinspectie, hoge en bescherming tegen lage temperaturen, anti-runaway en slimme energieregeneratie. Dit garandeert de rijder een krachtige, opwindende en veilige rijervaring met een respectabel bereik.

FRAME

Geavanceerd ontworpen frame is licht van gewicht en compact. Met behulp van 6061 aluminium legering en een superieur smeedproces met 6000 ton druk, is het frame gekwalificeerd om u een veilige, leuke en onbevreesde rijervaring te garanderen, zelfs op de moeilijkste terreinen.

Batterij

de STING wordt aangedreven door een indrukwekkende 60V 38Ah lithium-ion power pack, die 2280 wattuur is en gemakkelijk kan worden verwisseld. De power packs kunnen binnen enkele seconden worden verwisseld met een ander volledig opgeladen power pack voor een onbeperkt bereik. Met LG 21700 lithium-ionbatterijcellen van elektrische autokwaliteit, ultramodern geprogrammeerd BMS en geoptimaliseerde interne structuur, is dit batterijpakket ingeschakeld om ervoor te zorgen dat de motor u veilig, hoogwaardig overal off-road heen brengt.

Aandrijflijn

Het aangepaste combinatie-aandrijflijnontwerp is gewoon perfect voor de lichtgewicht elektrische MX-fiets. De zeer efficiënte, borstelloze, synchrone middenmotor met permanente magneet, met magneetmateriaal van topklasse en geavanceerde verwerking, is beschikbaar tot een piekkoppel van 34 N.m en tot een piekkoppel van 284 N.m naar het achterwiel. Met prachtig vervaardigde, zeer nauwkeurige tandwielen loopt de versnellingsbak nog stiller en is hij veel duurzamer dan alle riemaandrijfsystemen.

Snelheidsmeter

Het dashboard is voorzien van een OLED-display met hoog contrast, dit biedt rijders een duidelijk gegevensdisplay met een laag stroomverbruik. Met CAN-communicatie is het dashboard beschikbaar voor gegevensoverdracht met het BMS van het batterijpakket en de motorcontroller. Het displaymenu biedt een scala aan informatie, waaronder top/gemiddelde snelheid, actieradius, batterijgegevens, rijmodus, foutcodes, regenniveau en meer. Het dashboard is ook verstelbaar om verschillende instellingen mogelijk te maken voor verschillende wielmaat, tandwielgrootte, motorregeneratieniveaus en verandering tussen KM/H en MPH om de compatibiliteit van de motor te verbeteren.

Gashendel

De Sting maakt gebruik van een uniek gear-twist-structuurontwerp, de kern delen van de gashendel kunnen goed worden beschermd, zelfs als de gasbuis enige impact schade oploopt, is de gashendel nog steeds werkbaar. En met de auto-niveau-encoder kan de gashendel de rijder in staat stellen om de met gemak accelereren. Het is een gespecialiseerd product en fantastisch voor een elektrische off-road bike

Basic Specs